Ilmastointityöt luotettavasti Heinolassa ja Päijät-Hämeessä

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

LVI-Tikko Ky tekee luotettavasti ja pitkään kokemukseen nojaten erilaiset ilmastointityöt Heinolassa ja laajemmin Päijät-Hämeen alueella.

Palveluihimme kuuluvat niin ilmastointiasennukset kuin ilmastointihuollotkin. Anna ammattilaisen hoitaa ilmastointisi kuntoon!

Kun tavoitteena on puhdas sisäilma

Olemme luotettava ja tehokas ilmastointitöiden yhteistyökumppanisi, kun tavoitteenasi on puhdas sisäilma. Kiinteistöjen puhdas sisäilma vaatii moniammatillista osaamista, jota meiltä löytyy jo runsain mitoin. Yhdessä kanssamme saavutat tavoitteen puhtaasta ja raikkaasta sisäilmasta taatusti kustannustehokkaasti. Työmme jälki on myös laadukasta ja palvelumme ensiluokkaisen hyvää. 

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! Kerromme mielellämme myös lisää jo toteuttamistamme töistä.

Ilmastointiasennukset aina huolellisesta suunnittelusta lähtien

Ilmastointilaitteiden asentaminen on ammattilaisten työtä. Ammattilaisen toteuttama ilmastointi on laadukkaasti tehty, kuluttaa vähän energiaa ja pitää sisäilman raikkaana pitkään. Teemme ilmastointiasennukset omakotitaloihin, rivitaloihin, kerrostaloihin, liiketiloihin ja teollisuuskohteisiin.

Aloitamme työn tekemällä ilmastointisuunnitelman, jossa huomioimme asiakkaan tarpeet, kohteen erityispiirteet ja rakennuksen käyttötarkoituksen. On tärkeää mitoittaa ilmastointi oikein moneltakin kannalta, sillä vain siten saavutetaan suurin mahdollinen hyöty.

Ota yhteyttä

Ilmastointihuollot nopeallakin aikataululla Heinolassa ja Päijät-Hämeessä

Parhaimmatkaan laitteet eivät toimi ilman säännöllistä huoltoa ja ylläpitoa. Me suoritamme tarkat ilmastointijärjestelmien ja -laitteiden mittaukset, teemme tarvittavat säädöt sekä oikeanlaiset huolto- ja korjaustoimenpiteet, oli laite sitten meidän tai muiden alan toimijoiden myymä ja asentama. Palvelemme tarvittaessa nopeallakin aikataululla koko Päijät-Hämeen alueella. Älä siis jää odottamaan, vaan ota yhteyttä ja sovi huolto tai korjaus mahdollisimman pian!

Kun tavoitteenasi on puhdas ja raikas sisäilma, anna LVI-Tikko Ky:n Heinolasta huolehtia ilmastointitöistä!

Ota yhteyttä