Kaivuutyöt kätevästi Heinolasta

Ota yhteyttä!

LVI-Tikolta luonnistuvat myös kaivinkonetyöt. Toimimme Heinolasta käsin koko Päijät-Hämeen alueella. Maansiirtotöihimme kuuluvat maansiirrot, kaivuut,

raivaukset ja pihojen kunnostamiseen liittyvät maansiirrot. Tarjoamme myös maa-aineksen kuljetukset!

Kaivuut ja maansiirtotyöt rakentajalle ja remontoijalle

Rakentamiseen liittyvät pohjatyöt on syytä hoitaa kunnolla, jotta ongelmilta vältytään myöhemmin ja jotta rakennus säilyy hyvässä kunnossa mahdollisimman pitkään. Hoidamme rakennuksen pohjatöihin sekä erilaisiin saneerauksiin liittyvät maansiirtotyöt vankalla ammattitaidolla. Tarjoamme monipuolisesti kaikkea vaativankin rakentajan ja remontoijan tarpeisiin.

 

Teemme muun muassa:

  • talojen ja muiden rakennusten pohjatyöt

  • salaojien kaivuut

  • salaojaremontit

  • viemärijärjestelmät

  • pihojen raivaukset

  • muut maanrakennus- ja pihanrakennustyöt.

Piha ja puutarha kuntoon avullamme

Teemme monipuolisesti myös erilaiset piha- ja puutarharakentamisen työt. Piharakentaminen käsittää monenlaista aina maanrakennuskaivuista terassien pystytykseen, kivetysten asennukseen ja nurmikon istutukseen. Huolehdimme myös pihan aidat, portaat ja muut rakennelmat kuntoon. Meiltä saat nämä kaikki ja paljon muutakin!

Hoidamme muun muassa:

  • pihojen pintamateriaalien maansiirrot

  • muut maanrakennus- ja pihanrakennustyöt

Maa-aineskuljetukset yhdeltä ja samalta toimijalta

Kalustomme avulla hoidamme talojen pohjatöissä, piharakentamisessa ja muissa maanrakennustöissä tarvittavan maa-aineksen paikalle. Tuomme kiven, soran, murskeen, hiekan, mullan ja kaiken muunkin maa-aineksen sopivilta maanottoalueilta sopimuksen mukaan. Viemme myös ylijäämämaan tarvittaessa pois paikalta. Maansiirtokalustoomme kuuluvat muun muassa kaivurikuormain ja maansiirtoperävaunu, joiden lisäksi saamme tarvittaessa hankittua lisäkalustoa yhteistyökumppaneiltamme. Ota yhteyttä, niin suunnitellaan maansiirtotyösi maa-aineskuljetuksineen valmiiksi.

Saat monipuoliset maansiirtotyöt, kaivuutyöt ja maa-aineskuljetukset LVI-Tikolta Heinolasta – kaikki saman katon alta yhdellä sopimuksella!

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja