Kylpyhuoneremontit ja saunaremontit LVI-Tikolta Heinolasta

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

LVI-Tikko Ky Heinolasta on LVI-alan töiden osaaja, joka tekee niin kylpyhuoneremontit, WC-remontit kuin saunaremontitkin ammattitaidolla koko Päijät-Hämeen alueella. 

Anna ammattilaisen hoitaa

Kosteatilaremontin kaikissa vaiheissa tarvitaan erityistä asiantuntemusta ja erityisosaamista, oli kyse sitten kylpyhuoneen, saunan tai muun vastaavan tilan kuntoon laittamisesta. Huolella tehty remontti kestää aikaa ja takaa sen, että tilat ovat terveelliset, turvalliset ja miellyttävät käyttää. 

Olemme toteuttaneet toimintavuosiemme aikana lukuisia remontteja kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille. Remontoijamme ja putkimiehemme ovat taatusti koulutettuja, sertifioituja ja kokeneita alansa ammattilaisia. Anna meidän hoitaa remonttisi, niin voit varmasti olla tyytyväinen lopputulokseen!

Koko kylpyhuoneremontti suunnittelusta viimeistelyyn saakka

Remontin suunnittelu alkaa kartoituskäynnistä, jonka aikana tarkistamme remontoitavat tilat ja käymme läpi asiakkaan toiveet. Autamme sinua löytämään sopivat laatat, hanat ja kalusteet kylpyhuone- tai WC-remonttiasi varten. Teemme koko remontin avaimet käteen -periaatteella.

Varmistamme, että lopputulos täyttää kostea- ja märkätilojen nykyvaatimukset esimerkiksi vesieristeiden osalta. Sinä voit keskittyä arkeesi tai lomaasi ja me hoidamme remontin valmiiksi suunnittelusta asennuksiin sekä viimeistelyyn saakka. Tutustu palveluihimme, ota yhteyttä ja tilaa ilmainen kartoituskäynti!

Ota yhteyttä

Kokonaisvaltaiset saunaremontit 

Tarjoamme saunaremontit suunnittelusta toteutukseen ja viimeistelyyn asti yhdellä ja samalla sopimuksella. Uudistamme saunan paitsi turvalliseksi ja toimivaksi niin myös viihtyisäksi kokonaisuudeksi, jossa voit nauttia olostasi. Uusimme joko pelkästään lauteet ja kiukaan tai kerralla koko saunatilan ja tarvittaessa myös kylpyhuoneen. Meiltä saat laadukkaan ja toiveitasi vastaavan yksilöllisen remontin niin kotiin kuin vapaa-ajan asuntoon. Remonttiin valmistautuessamme käymme kanssasi läpi laudevaihtoehdot, kiukaat, valaisimet ja tarvittavat kalusteet, jotta lopputulos vastaa varmasti toiveitasi.

Me toteutamme kylpyhuoneremonttisi Heinolan ja muun Päijät-Hämeen alueella!

Pyydä tarjous