Tilaa vaihtolavat meiltä – palvelemme joustavasti Heinolassa ja Päijät-Hämeessä

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Oletko remontoimassa taloa tai siivoamassa pihaa ja tarvitset vaihtolavaa jätteiden keruuseen? LVI-Tikko Ky toimittaa ja hakee vaihtolavoja joustavasti Heinolassa sekä koko Päijät-Hämeen alueella. 

Ota meihin yhteyttä ja kerro, minkälaiseen käyttötarkoitukseen tarvitset vaihtolavaa! Yhteystietomme löydät täältä.

Palvelumme on kokonaisvaltaista

Kun tarvitset vaihtolavaa, käänny puoleemme. Palvelumme on luotettavaa ja kokonaisvaltaista. Toimitamme sinulle tyhjän vaihtolavan ja haemme sen täytenä sovittuna ajankohtana. Hoidamme myös vaihtolavan tyhjennyksen puolestasi. 

 

Autamme sinua mielellämme oikeankokoisen vaihtolavan valinnassa. Meillä on vaihtolavoja, jotka sopivat ahtaillekin pihoille. Suuremmat vaihtolavat ovat puolestaan käteviä esimerkiksi pihatalkoissa, joissa jätettä kerätään lavalle suuremmalta piha-alueelta. Meiltä löytyy myös vaihtolavat erilaisiin tarpeisiin rakennustyömailla.    

 

Ota meihin yhteyttä ja kysy lisätietoja tai pyydä tarjous!

Yhteystietoihin

Vaihtolavoja yksityisille ja yrityksille sekä taloyhtiöille

Toimitamme vaihtolavoja niin yksityisten ja yritysten kuin taloyhtiöidenkin käyttöön. Meiltä saat ammattitaitoista palvelua nopealla aikataululla. Mikäli tarvitset vaihtolavaa säännöllisin väliajoin, teemme mielellämme kanssasi hyvän sopimuksen vaihtolavapalvelustamme. 

Vaihtolava on korvaamaton, kun esimerkiksi toimitiloja remontoidaan tai kellareita ja varastoja tyhjennetään. Vaihtolavalle saat kerättyä kätevästi poisheitettävät tavarat ja jätteet. Näin urakkasi etenee ongelmitta ja sovitun aikataulun mukaisesti. 

LVI-Tikko Ky toimittaa ja hakee vaihtolavat nopealla aikataululla Heinolassa sekä muualla Päijät-Hämeessä. 

Pyydä tarjous!