Putkityöt ammattitaidolla LVI-Tikko Ky:ltä Heinolasta

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

LVI-Tikko Ky Heinolasta on erikoistunut putkitöihin. Hoidamme niin uusien putkien asennukset kuin rikkoutuneiden putkien korjauksetkin vankalla ammattitaidolla.

Teemme sekä suuret että pienet urakat kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöille Heinolassa ja laajemmin koko muun Päijät-Hämeen alueella.

Putkiremontit ammattitaidolla

Yrityksemme on keskittynyt saneerauskohteiden putkitöihin. Erikoisosaamistamme ovat putkihuollot ja putkiremontit ja teemme kaikenkokoiset putkiurakat eri tyyppisissä kohteissa. Ammattitaitomme avulla löydämme kuhunkin kohteeseen sopivan ja mahdollisimman kustannustehokkaan ratkaisun. 

Putkiremontin ei tarvitse suinkaan maksaa omaisuuksia. Anna meidän auttaa sinua sopivan remonttitavan valinnassa!

Saneerauspalvelumme kattavat:

  • vesi- ja lämpöputkien uusinnat

  • lämmitysjärjestelmän saneeraukset

  • kylpyhuoneremontin putkityöt

  • keittiöremontin putkityöt.

Apu vuotaviin putkiin tai tukkeutuneeseen viemäriin

Huomaatko kylpyhuoneen putken vuotavan, hanan reistailevan tai viemärin vetävän huonosti jos ollenkaan? Älä aikaile, vaan ota yhteyttä osaavaan putkimieheemme! Siten vältyt pahimmassa tapauksessa mittavien vahinkojen syntymiseltä. Hoidamme vuotavat putket ja tukkeutuneet viemärit kuntoon ripeästi ja melkeinpä kellonaikaan katsomatta. Palvelemme Heinolan alueella sekä muualla Päijät-Hämeessä. Nopeiten saat meidät kiinni puhelimitse.

Huoltopalvelumme kattavat muun muassa:

  • viemärien avaamiset ja puhdistukset

  • vuodonetsinnät ja -korjaukset

  • vuotavien hanojen ja muiden rikkoutuneiden osien vaihdot

  • putkistojen sulatukset

  • vesikalusteiden korjaukset ja uusinnat.

Soita meille!

Putkityöt talonrakentajalle

Oletko rakentamassa taloa? Putkiosastomme palvelut kattavat kaikki talonrakennukseen liittyvät putkityöt. Hoidamme kokenein ottein talojen putkitukset ja viemäröinnit. 

Ota meihin yhteyttä jo talon suunnitteluvaiheessa, niin varmistat rakennustöiden jouhevan etenemisen ja töiden ammattimaisen toteutuksen juuri sinulle sopivaan ajankohtaan. Annamme kilpailukykyisen tarjouksen, joka pitää.

Kun etsit putkitöille osaavaa tekijää Heinolassa tai muualla Päijät-Hämeen alueella, LVI-Tikko Ky on varma valinta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!